Dambovita Smart River | Dâmbovița Smart River înverzit de Strongbow
699
post-template-default,single,single-post,postid-699,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Dâmbovița Smart River înverzit de Strongbow

Readucem natura în mijlocul orașului! Istoria noastră comună cu Dambovita Smart nu este de ieri, de azi, dar acum ne-am luat și aliați 🙂 Pe 28 și 29 iulie ocupăm din nou centrul Bucureștiului, lângă Biblioteca Naţională a României, la Podul Unirii, acolo unde cei de la Strongbow Apple Ciders lansează #debarcaderulverde pe Dâmbovița, în zona Academiei Rowmania. #urbanbynature, #naturainvadeazaorasul, #SmartRiver, #SmartCity 🙂

Vă așteptăm vineri pe 28 iulie, începând cu ora 17:00, pentru plimbări în canotcă și cu plăcile SUP – ca să vă antrenați pentru competițiile de a doua zi.

Sâmbătă 29 iulie, începând cu ora 09:00, Ivan Patzaichin vă invită să participați la Competiția de vâslit în #canotca de 10+1.
Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, puteți forma un echipaj de 11 pentru concursul de vâslit viteză, iar Ivan Patzaichin va fi în preajmă, să vă învețe să mânuiți pagaia. Câştigătorii concursului vor intra în finala națională Descoperă Rowmania, care se va desfăşura la Tulcea, pe 3 septembrie, la Festivalul #RowmaniaFEST.
Tot sâmbătă, începând cu ora 13:30, cei de la SupAcademy Romania, Prima școală de Stand Up Paddle (SUP) și Surfing din România, organizează un concurs de SUP de anvergură. #SmartCity înseamnă inclusiv mobilitate și transport prin mijloace inovative, deci de ce nu ne-am antrena să ne ducem la birou pe placa de SUP? ;D
Premiile concursului SUP sunt următoarele:

  • locul I: câte o experiență cu plăcile de SUP în Delta Dunării, la Sfântu Gheorghe
  • locul II: câte o excursie la Comana sau Snagov
  • locul III: câte un curs de surf la Divertiland


Înscrierile se fac la fața locului, în dimineața concursului. Accesul este gratuit.

Programul zilei de 29 iulie:
09:00-11:00 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile – canotcă/SUP (echipe/participanți)
10:45-11:00 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)
11:00-13:30 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)
14:00-14:30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1
13:30-15:00 Antrenamente/ Agrement – SUP
15:00-16:00 Cursa pentru fete și băieți
16:00-17:00 Festivitatea de premiere a concursului Sup Academy

“Dâmbovița Smart River înverzit de Strongbow” este un eveniment organizat de Asociația Ivan Patzaichin, în parteneriat cu SupAcademy Romania, Primaria Municipiului Bucuresti, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement și Strongbow Apple Ciders.
Cu sprijinul: DC Communication, AQUA Carpatica, Stalinskaya Vodka, Isuzu Romania, Apele Romane, Societatea Română de Radiodifuziune și BucurestiFM.