Dambovita Smart River | Parteneri
157
page-template-default,page,page-id-157,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

ORGANIZATORII CAMPANIEI

Proiectul URBOTECA propune un dialog despre oraș, prin intermediul unor metode prietenoase online dar și la Atelierul Mobil Interactiv prin care este redată spațiului public, măcar temporar, componenta de discuție și schimb de idei. Scopul proiectului este de a facilita comunicarea legată de planificare și proiectare urbană, și de a ajuta la înțelegerea importanței și a conținutului documentațiilor de urbanism de către locuitorii orașului. Acest proiect este realizat, prin Granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România. Echipa actuală este formată din Asociația ATU – Asociația pentru Tranziție Urbană și Asociația Poiana lui Iocan.

Asociația Ivan Patzaichin Mila 23 a fost înființată de Ivan Patzaichin, multiplu campion olimpic la 5 ediții ale Jocurilor Olimpice, cu scopul de a sprijini o mișcare de promovare a proiectelor de dezvoltare locală și a turismului ecologic.

Proiectele inițiate de Asociația Ivan Patzaichin Mila 23 au o puternică componentă educativă, promovând și explicând concepte moderne (ecoturism, turism cultural, turism sportiv, turism responsabil, turism lent) care pot activa avantajele competitive ale României: capitalul natural, autenticitatea, diversitatea peisajelor și biodiversitatea, varietatea formelor de relief, elemente specifice de cultură (tradiții, gastronomie etc.), precum și existența celei mai mari delte din Europa. 

Space Syntax România este asociata companiei londoneze cu același nume – o companie desprinsă din cadrul biroului de cercetare Space Syntax, de la University College of London, Scoala de Studii Avansate.

De mai mult de 25 de ani, cercetarea Space Syntax în domeniul efectelor planificării şi proiectării a demonstrat că o serie de factori ce țin de configurația spațiului influențează puternic activitatea umană și valoarea socio-economică a locurilor. Space Syntax a dezvoltat metode inovatoare de analiză a spațiului, în mediul urban, în teritoriu și în clădiri complexe, această metodologie putând fi utilizată în fiecare stadiu al proiectului de la faza de creare a temei de proiectare până la evaluarea impactului.

DC Communication este o companie română de comunicare strategică integrată, înfiinţată în 1995. Este o organizație cu foarte multă experiență, în special în domeniul comunicării instituționale, care se implică și în proiecte de regenerare urbană, advocacy și consultare. A derulat campanii naţionale educaţionale şi de conştientizare, şi beneficiază de o echipă mare, bine instruită şi dedicată. Este principalul partener al Asociației Ivan Patzaichin – Mila 23.

PARTENERII CAMPANIEI